Sanayispor Son Şampiyonu Ağırlıyor
Temsilcimiz Sanayispor, ligin en zorlu ve dikkat çekici maçlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Kendi seyircisi önünde sahaya çıkacak olan ekibimiz, ligin son şampiyonu Fomget’i ağırlayacak. Yarın saat 12.00’da 75. Yıl Stadı’nda oynanacak bu dev karşılaşma, futbolseverler için büyük bir heyecan vadediyor.
Güçlü rakibi karşısında taraftar desteğini de arkasına alarak sahadan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefleyen Sanayispor’da tüm hazırlıklar tamamlandı. 75. Yıl Stadı’nda son şampiyona karşı verilecek bu zorlu sınav, temsilcimizin ligdeki yürüyüşü ve moral motivasyonu açısından büyük önem taşıyor. Tüm sporseverlerin bu kritik mücadelede tribünleri doldurarak takımlarına destek olması bekleniyor.
BAŞKAN GÖZE’DEN TARAFTARA ÇAĞRI: “SON ŞAMPİYONA KARŞI YANIMIZDA OLUN”Kritik mücadele öncesinde tüm sporseverleri maça davet eden Sanayispor Kulüp Başkanı Ünal Göze, taraftar desteğinin önemine vurgu yaptı. Rakibin kalitesine dikkat çeken Başkan Göze, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Yarın kendi evimizde, ligin son şampiyonu unvanını taşıyan çok güçlü bir rakibi, Fomget’i ağırlayacağız. Bizim için bu doksan dakika, sadece bir lig maçı değil; aynı zamanda şehrimizin takımının gücünü ve mücadelesini sahaya yansıtacağı çok önemli bir sınav. Takımımız hafta boyunca bu maça en iyi şekilde hazırlandı. Ancak sahada ter döken oyuncularımızın en büyük itici gücü, her zaman tribünleri dolduran o büyük taraftarımızdır. Son şampiyona karşı vereceğimiz bu zorlu mücadelede, tüm Giresun halkını ve sporseverleri yarın saat 12.00’da 75. Yıl Stadı’na bekliyoruz. Gelin, takımımıza omuz verin ve bu heyecanı hep birlikte yaşayalım.”
-
Giresun’da Kütüphane Haftası Gururu: En Çok Okuyanlar Ödüllendirildi
-
Yavuzkemal’de Kültür Rüzgarı: “Ya Yeşerirse” Diyerek Tuz Ekildi!
-
Giresun Valisi Mustafa Koç’tan Çanakçı Kaymakamlığına Ziyaret
-
Bulancak’ta 62. Kütüphane Haftası Coşkuyla Kutlandı
-
Kerasusspor’un Çeyrek Final Programı Belli Oldu
-
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “Hem Taciz Hem de Kaza Sürecinin Takipçisi Olacağız”
